Samo da vas pozdravim. Sa zheljom da se forum odrzhi.Svaka vam chast, forumashice.
Skoro sam gledala neke epizode,uglavnom medju prvima, i opet sam se zaljubila, maltene u sve njih.Korf je najbolji kad je najgori.
Vidim da se jos neko oglasi......ponekad...ovih dana procitah u nekoj najavi programa, da ce RTS u okviru ovog ciklusa Modernog ruskog filma, pustiti i neki film sa DS
Ali nisam uspela ni jedan da pogledam
Pa, samo proveravam informaciju...nadam se da sam pogresila.....
Pozdrav zene drage
maya wrote:Vidim da se jos neko oglasi......ponekad...ovih dana procitah u nekoj najavi programa, da ce RTS u okviru ovog ciklusa Modernog ruskog filma, pustiti i neki film sa DS
Ali nisam uspela ni jedan da pogledam
Pa, samo proveravam informaciju...nadam se da sam pogresila.....
Pozdrav zene drage
maya...stvarno.........ja sam videla samo neki film "Brat" i "zvezda" al tamo nigde nije bilo DS.....
Ma da ....cele nedelje su isli filmovi.....Brat je iz dva dela.......da i taj Zvezda i jos neka dva filma, za koja i nemam pojma kako se zovu........
Nadam se da gresim.....jer TO propustiti je vec greh
Pozdrav
maya wrote:Ma da ....cele nedelje su isli filmovi.....Brat je iz dva dela.......da i taj Zvezda i jos neka dva filma, za koja i nemam pojma kako se zovu........
Nadam se da gresim.....jer TO propustiti je vec greh
Pozdrav
Druga dva filma koja su bila su Rat i Tajkun....ne boj se nisi nista propustila ....nema naseg Danye ni u jednom....
"There is nothing worth more than this day"-Goethe