heh prodje i ovaj EXIT-doduse pamticemo ga izgleda vise po kisi nego po muzici
malo sam se rastala sa culom sluha i ekstremitetima, al prsti jos funkcionisu pa cu uspeti nesto da nakucam

:lol: :mrgreen:
uh
teuta ne lecis mi glavobolju tim novim vestima uopste, ako ne i pojacavas
hoces ja da ti prevedem to na srpski
“lazemo vas i mazemo i odlazemo i pricamo bajke , zato sto ste vi zene poludele za korfom i neprestano nas jurite pitate vucete za rukave i trazite nastavak serije.ali nastavka biti nece”
a ako ga bude mozda ce nasa deca u svojim tinejdz godinama gledati i sizeti kao mi sada

mislim prvo 2005, pa sad 2006….pa mozda nekad i snime
drazen franic:devojke sve za vas !!!samo recite sta vam treba !!! hocete da otkupimo jos neku seriju sa danilom strahovim? moze! samo vi izaberite (inace sam i sam veliki fan zgodnog rusa) :mrgreen:
uh drazen my man!!!!

heeh samo neka on nama pusti tu brigadu. a sto se tice vremena emitovanja pa termin jeste klizni ali marfijev zakon uvek pali –znaci bice emitovana verovatno od 2 do 3 (to traje 45min , ili sat jel tako?)
e a htv sto se tice svaka im cast naletela sam na najidiotskiju ujedno i najbolju englesku seriju absolutely fabulous!!!!

jel gleda to neko? ja se valjam po podu na istu
uh i hoce li neko da mi razjasni ovu
pocima situaciju?
u cemu je tu problem? pocima znaci pocinje ili ne znaci tj. znaci ali je nekulturno i gramaticki neispravno koristiti je ili sta ?
enya brigada je na HRT2 to se gleda i u bg !!!!!
e
teuta jel se ti jos brckas u jadranu???? mislim, citam u novinama da su neke ajkule zalutale tu u vase primorje pa rekoh …
jao i ja sam se brckala na EXITU kisa , blato, milina

:mrgreen:

potpuno sam skrenula molim vas proterajte me sa foruma