sta znaci pocima
milena zasto zvucis kao na rastanku

necemo da se sastajemo da raspravljamo o brigadi jer necemo ni da se rastajemo
jel to jasno,

tako ti cele ruske mafije
jesi ti gledala kad smo kod toga ruski film skorasnjeg datuma “Tycoon “
ako nisi da ga gledas obavezno(kod nas je bio u bioskopima kao blockbuster, ozbiljno)
a sto se
brigade tice (ako citate english forums sad cu se ponoviti ali ako ne.. )evo info: znate li da je u svoje vreme brigada bila nominovana za EMMY!!!da da , verovatno nista od nagrade nije bilo ali dosta zar ne!!!
znam ja da je to neki mafijaski zaplet i da ovaj nas momak igra nekog po imenu Vitalik!!! uloga je naravno minijaturna aliiiiiii, zar je bitno?
zita:Elena Korikova najbolja glumica?!

Pa ko je to birao?! Gdje ste to čitali?
pa mozes da procitas sve gore na english forums tamo smo o tome raspravljali, nagrada je neka iz kolekcije za sapunice, tako da iako je strahov takodje bio nominovan i drago mi je sto nije dobio , pa dajte on je bolji od tamo nekog regularnog soap glumca.
A sto se korikove tice
pa lepa je to je istina,stvarno je lepa, (iako ja i dalje tvrdim da je najlepse zensko lice u seriji sonja)
korikova je onako barbie lepa, doduse za barbie look joj fali jos nekih 25cm visine
i da je za sapunice jeste,
ali ta njena gluma ,uf joj , hm sta da kazem imala je par trenutaka gde je bila bas ok ali kad sve saberem nije me uopste ubedila cak mislim da je imala toliko nedozvoljeno slabih mesta da …
ako pratis te serije
zita kao sto kazes mozda ti znas sta je to “the bold and the beautiful” jer ta sapunica je pokupila skoro sve nagrade…uh nije sve

necete verovati da je ova nasa “jelena”(stomak mi se prevrce dok ovo pisem

) dobila nagradu za najbolji scenario dakle no comment
ustvari imam ako je neko gledao istu da li bi bio ljubazan da mi kaze na sta lici mislim jel ona najgora vrsta?
jeste li primetile danasnji gaf????
marfa rekla lizi da joj je majka itd, ova se onesvestila( btw.ocajno padaju u nesvest vestacki 100%) and….pricajuci nesto o mariji nam aleksejevnoj liza je u jednom trenutku nazove marija aleksandrovna !!!
zaba i modestovich –kakav tandem stvarno su fenomenalni
a onaj andrej, uf

nije ni cudo sto su ga scenaristi ubili pred kraj- ne moze vise da se trpi i gotovo!!!
a vova luce kakav je slaaadak kad je pripit da ne kazem mrtav pijan pa jos kad mu malo raskopcaju ono kosuljce

a vova luce kakav je slaaadak kad je pripit da ne kazem mrtav pijan pa jos kad mu malo raskopcaju ono kosuljce