jaga wrote:E ti se zove avatar Milena!Svaka cast!
Kad bi ih sve nakacile,ja garantujem da bi DS dosao i na Severni pol!
A razvrat je zbog ljubljenog nam DS!
pozz
cekaj da red moon stavi svoj novi avatar
ako stavi
vanjini wrote:Ma na kretenskom RTL-u.
Kretenčine jedne (ne mogu drugačije) nisu mogle staviti u lošiji termin.
Ali je tražim BN(samo zbog dotičnog V... )na DVD ili VHS, pa ako neko može pomoći...
imam ti ja skoro cijelu seriju snimljenu na VHS-u
da ti posaljem autobusom dvadesetak vhs-ova
Kada bi On ovo eventualno procitao i razumeo....sto i nije tako tesko...Jadran bi prokljucao
Samo sta bi smo sa nesrecnom ML? Kao pijavice je..........
Kada bi On ovo eventualno procitao i razumeo....sto i nije tako tesko...Jadran bi prokljucao
Samo sta bi smo sa nesrecnom ML? Kao pijavice je..........
Prvi je korak već učinjen. To nisu grudi iz Milenina avatara, koje će prije privući nekoga ruskog mljekarskog tajkuna negoli Daniila (malo su pretjerane, vulgarna četvorka garant). Radi se o jednoj zgodnoj i mladoj ruskoj novinarki koja s mnoštvom turističkih novinara boravi u Dalmaciji. Dala je izjavu: "Hrvatska je toliko lijepa zemlja da bi je svatko barem jednom u životu morao posjetiti." Znači, djevojka će u tom stilu i pisati u svojim novinama, popratiti to zamamnim slikama naših gradova, žalova, vala... I Daniil će to pročitati. I...
No, ako djevojka objavi svoju sliku, bojim se da će Danja prije potražiti nju negoli Hrvatsku.
E jel zna li neko sta to Gosn.Zabalujev ushmrkava u nos?!E a taman sam mislila da sam videla sve "suvenire" Rusije u 19.veku!
I koliko ce jos epizoda Misha otprilike da nam ide na ...beep...
Covek umro,a on oce da omasti brk(da se tako izrazim)...
pozz
E jel zna li neko sta to Gosn.Zabalujev ushmrkava u nos?!
hm nisam bash pratila seriju ovih dana a od ranije se i ne secam
..ali to moze da bude samo jedno
burmut - prilichno popularno ushmrkavanje finog praha napravljenog od duvanskog lishca
mada u to vreme vec polako i ishchezava
koliko ce jos epizoda Misha otprilike da nam ide na ...beep
chekaj pa tek je pocheo
ima njega da svrbi brk do pred kraj serije
znachi josh jedno 100 epizoda